Open Modal

پژمان جمشیدی

پژمان جمشیدی

بر خلاف آنچه که پژمان جمشیدی و وکلایش ادعا کرده بودند، او تبرئه نشد. ۹۹ ضربه شلاق، حکمی است که دادگاه با برای او تعیین کرده، مجازاتی که هم وحشیانه و غیرانسانی است و هم نسبتی با عدالت ندارد. آنچه می‌توانست بیش از هرچیز ترمیمی باشد برای زخم‌های شاکی این پرونده، پذیرش مسئولیت و تلاش برای جبران بود. اما او به دروغ‌گویی و اخازی متهم شد، به اینکه با دغل‌بازی می‌خواهد از هنرپیشه معروف انتقام بگیرد چون به عشقش پاسخ مثبت نداده. عکس‌های صفحه شخصی‌اش منتشر شد با این ادعا «که اگر به او تجاوز شده و حالش بد است پس چطور سفر می‌رود و عکس می‌گذارد؟» در حالی که حتی پزشکی قانونی هم تایید کرده بود که آثار آنچه بر او رفته روی بدنش موجود است.
زن آسیب‌دیده برای دادخواهی و اثبات رنج مجبور شد خود را در معرض هجمه‌ها و اتهام‌ها قرار دهد، برای پاسخ دادن به این پرسش پرتکرار که «چرا شکایت نکردی؟» قدم به مسیر پرتنش و پرتحقیر پزشکی قانونی و دستگاه قضایی بگذارد. او در مصاحبه با الهه محمدی در امتداد می‌گوید تمام مدارکی که به نفعش است در پرونده وجود دارد و هرگز پژمان جمشیدی را نمی‌بخشد: «یک سال است بدون وکیل تنهایی تمام جلسات دادگاه را شرکت کردم. خودش و وکلایش بارها به ما پیشنهاد پول دادند و ما قبول نکردیم. حتی در جلسه آخر خودش به من گفت آخرین زورت را هم بزن. واقعا او را نمی‌بخشم.»
جمشیدی مهرماه سال گذشته بازداشت و پس از چند روز با وثیقه آزاد شد. در بهمن ۱۴۰۴ و اردیبهشت ۱۴۰۵ محاکمه او در دادگاه کیفری شعبه یک برگزار و امروز حکم این پرونده صادر شد.
@harasswatch

Recommended Posts

Loading...
Translate »