Site icon 670 AM KIRN – Persian News Talk and Info

واکنش هنرمندان به ممنوع‌الکارشدن؛ کتایون ریاحی: شرافتم اجازه کار در سینمای امروز را نمی‌دهد

th-277
th-277

 

 

واکنش هنرمندان به ممنوع‌الکارشدن؛ کتایون ریاحی: شرافتم اجازه کار در سینمای امروز را نمی‌دهد

 
 
 


 

 

در حالی که رئیس هیات مدیره خانه سینما، ممنوع‌الکارشدن شماری از هنرمندان در ایران را «خلاف قانون» و ناشی از تصمیم‌گیری در «لایه‌های زیرین توسط وزیر یا مدیرکل» دانسته است، دو نفر از هنرمندانی که ممنوع‌الکار شده‌اند در واکنش‌های جداگانه گفته‌اند کار در سینمای امروز ایران را مغایر «شرافت» خود و «باعث افتخار» می‌دانند

محمدمهدی عسگرپور، رئیس هیات مدیره خانه سینما، در گفتگو با روزنامه اعتماد که روز پنجشنبه ۴ آبان منتشر شده، پرسیده است بر اساس کدام قانون کسی را که تمایل به کار دارد از شغلش منع می‌کنند؟

رئیس هیات مدیره خانه سینما، جلوگیری‌نکردن از این رفتار مسئولان حکومت را موجب «تسری» آن و بروز هرج و مرج در کشور خوانده است.

محمدمهدی عسگرپور مدیران سینمایی و مشخصا مسئولان وزارت ارشاد را به عدم رعایت قانون متهم کرده و گفته است آنها باید ابتدا خودشان را «به دلیل رعایت‌نکردن برخی قوانین ممنوع‌الفعالیت کنند.»

رئیس هیات مدیره خانه سینما همچنین با انتقاد از «سوءمدیریت» حاکم بر حوزه سینما و نابودی ژانرهای مختلف سینمایی در ایران، از بیکاری بسیاری از هنرمندان خبر داده است.

به گفته این مدیر سینمایی، ایران تنها کشور صاحب سینما بشمار می‌رود که چنین ممنوعیت‌هایی را برای سینماگرانش بوجود می‌آورد.

ممنوع‌الکار شدن هنرمندان، واکنش برخی از آنان را هم به همراه داشته است.

کتایون ریاحی در یک استوری اینستاگرامی نوشته است: «شرافتم اجازه کار در سینمای امروز را نمی‌دهد… شما کی باشید؟»

دنیا مدنی هم در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته است: «باعث افتخار و سربلندی بنده است که تحت نظارت هیچ رژیم و حکومتی نیستم.»

به تازگی حبیب ایل‌بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، از ممنوع‌الکاری زنان بازیگر مخالف حجاب اجباری خبر داده و اعلام کرد این بازیگران دیگر در «فیلم تازه‌ای بازی نخواهند کرد.»

پس از این اظهارات، وزیر ارشاد جمهوری اسلامی هم حجاب اجباری را قانون خوانده و گفت:‌ «کارکردن برای کسانی که قانون را اجرا نمی‌کنند امکان‌پذیر نیست.»

670 AM KIRN – Persian News Talk and Info

Back to top