Site icon 670 AM KIRN – Persian News Talk and Info

سینماهای زنجیره‌ای «رگال»، ۵۰۰ سینما را بعد از ماهها تعطیلی در آمریکا بازگشایی می‌کند

film-movie-theaters

FILE - Two shoppers walk past a Regal movie theater in Irvine, Calif., on Sept. 8, 2020. Indoor movie theaters are open in most states, except New Mexico and Washington D.C., although some are on a county-by-county basis. Regal theaters are currently closed in the U.S, and independent cinemas vary by location, but AMC Theaters (the nation’s biggest chain) and Cinemark are largely up and running. Approximately 54% of screens are open in the U.S., according to the National Association of Theater Owners. (AP Photo/Jae C. Hong, File)

film-movie-theaters

سینماهای زنجیره‌ای «رگال» در آمریکا که به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا ماه‌ها تعطیل بودند، با رعایت نکات بهداشتی از ماه آوریل بازگشایی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رگال که پس از «ای‌ام‌سی» بزرگ‌ترین سینمای زنجیره‌ای آمریکا است، سالن‌های خود را با توجه به موقعیت محلی، با ظرفیت محدود ۲۵ تا ۵۰ درصد می‌گشاید.

رگال دارای ۷۲۱۱ سالن در ۵۴۹ سینما در شهرهای مختلف آمریکا است و از دوم آوریل حدود ۵۰۰ شعبه آن پذیرای علاقمندان خواهد بود.

«سینه‌ورلد»، شرکت مادر سینماهای زنجیره‌ای رگال، اخیرا با استودیوی «وارنر برادرز» به توافق رسید تا محدودیت عرضه فیلم‌های سینمایی این کمپانی در شبکه‌ اینترنتی «اج‌بی‌او مکس» را به ۴۵ روز کاهش دهد.

این پنجرهٔ زمانی در گذشته طولانی‌تر بود تا مشوقی برای هنردوستان باشد و آنها برای تماشای فیلم‌های مورد علاقه خود به سینما بروند.

البته این محدودیت زمانی از سال آینده اعمال می‌شود؛ چون وارنر برادرز تمامی محصولات کنونی خود را به صورت همزمان در سینما و شبکه اینترنتی «اچ‌بی‌او مکس» عرضه می‌کند.

بازگشایی سینماهای رگال با آغاز اکران جهانی فیلم «گودزیلا علیه کونگ» همراه است که به گفته منتقدین، یکی از آثار پرفروش سال خواهد بود.

سایر استودیوهای بزرگ فیلمسازی یا پخش‌کننده‌های عمده نیز در حال مذاکره با سینماهای زنجیره‌ای بزرگی مانند «ای‌ام‌سی» یا «سینه‌مارک» هستند تا درباره شرایط جدید اکران آثار خود به توافق برسند.

به نوشته آسوشیتدپرس، حدود نیمی از سینماهای آمریکای شمالی از هفته گذشته بازگشایی شدند، که این موضوع به ویژه در شهرهای نیویورک و لس آنجلس که جمعیت زیادی دارند، از اهمیت زیادی برای سینماها و صنعت فیلم برخوردار است.

به گفته کارشناسان، فعالیت سینماهای آمریکا با ظرفیت پنجاه درصد، علاوه بر تأمین مخارج، با سودآوری همراه خواهد شد.